I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, 13 February 2012

hati ini hanya untuk kamu!

kenape dengan hati ini?? terlalu sayang..tak pernah ade perasaan ini kat sesiape..tapi die??sedar tak die?? tiap saat tiap minit tiap segala tiap.. tak pernah sesaat pon aku tak  pikir pasal die..kalau aku beli baju mesti ingat die..weyh aku rindu kau sangat..kenape sayang sangat sangat???

Sunday, 12 February 2012

capital B!! myCRAZY STUPID LOVE

BE MINE !!!
Bermula di Facebook
You IM I dulu taktahu malu
I malas nak layan
So I buat taktahu

You terus cuba dan mencuba
Sehingga I jatuh cinta
Gatalnya diri you
Membuat I terjatuh

Bila kita dah start mengada
Kita selalu keluar sama
Borak panjang panjang
Makan dan tengok wayang

Sikit sikit je I merajuk
You selalu sabar pujuk
Tapi sebenarnya
I cuma test you saja

Let me tell you that I love you
And I never wanna wrong you
Take my hand baby
Come, go through with me
Let me tell you that I miss you
And I never wanna lose you
You’re my heart baby
My life is incomplete without you

Dalam pada I gembira
Sometimes I feel so sad juga
Cause you dah berpunya
But I always want you to be mine forever
Please be mine forever

AKU NAK NYANYI KAN LAGU NIY UNTUK KAU TIAP HARI BOLEH TAK???

Lirik Lagu Ombak Rindu–Hafiz/Adira

Adira :
Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

Hafiz :
Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku

Adira :
Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung

Hafiz :
Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku

Hafiz & Adira :
Hanya mampu terserah
Moga cahaya di penanti

Hafiz:
Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya

Adira:
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

Wednesday, 8 February 2012

MACAM NAK MATI BELAJAR~!!

weyh pejam celik pejam celik lagi 3WEEKS lagi nak FINAL EXAM~! OMG!! dalam kepale hotak aku niy introduction pasal INTERACTIVE MULTIMEDIA CSC 253 pon tak de lagi ini kan pulak isi kandung yang  lain..weyh ape nak buat???semakin aku belajar semakin die lari menjauh =( kenape mesti ade subject niy!!! seriosly ni bukan lah KILLER SUBJECT tapi aku tak minat lah belajar tentang computer..HUH!!math pulak macam PALAT~!! apekebendenye lah soalan die bagi..straight to the point sudah..niy tak ayat bebelit cakap itu cakap ini padahal die cume mintak P jew..eh sape lah yang buat soalan niy..rase cam nak bagi makan kasut SAIZ 6 je..CTU nun KOKU pulak rase memang sangat sangat tak perlu lah kan subject niy..KILLER SUBJECT bagi aku plak PAD and MGT..seriosly..tapi best..aku belajar tentang politik..tentang politik dunia..wah tak payah nak DUNIA sangat lah kan..walaupun otak aku liyat nak BELAJAR tapi aku cuba jugak untuk belajar =) 

Thursday, 2 February 2012

CRAZY STUPID LOVE !!

tak tahu lah kenapa aku sayang kan kau gila VAVI..semuanya tentang kau wey..mulai hari niy aku nak pangil kau myCRAZY STUPID LOVE..tak kire nak gak..kau tak caye kan semua tentang kau..aku boleh buktikan lah


FACEBOOK aku pon penuh dengan status pasal kau..gamba kau..hurm

KAMI MENGILA !!

SAYA SANGAT SAYANG KAN KAWAN KAWAN SAYA =)





ini saja yang aku nak tunjuk ^_^