I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, 29 January 2012

dah tahap GABAN ni =(

saya sangat rindu kan adik saya =( sangat sangat tak tahu nak buat ape lagi..bilik dah penuh dengan gambar dia <3







missed u so much =(

TAK ADE LAGI~!!!!!!!!!!!!

hari ni aku sedih sebab orang yang aku sayang sangat sangat dah mula keje PAGI!! ok aku yang bagi.. tak kesah lah pasal tu tapi aku bagi die keje pagi tak semestinya aku suruh die lupakan rutin die setiap hari =( kenape??? baru hari pertama kalau dah sebulan lebih mesti terus tingal aku kan..aku CALL kau macam orang gila MESEJ kau macam orang tak siuman tapi kau lek jew tingal kan FHON kau kat rumah..kau ingat aku TAK DE PERASAAN ke???hari niy aku terlepas kelas sebab kau tak KEJUT kan aku..eeeeeeeeeeee kenape kau lupe??? hari niy tak de SELAMAT PAGI CINTA..tak jugak CIOMAN PAGI..tak de jugak UCAPAN RINDU..semua tak de..kau dah tak sayang aku kew CAPITAL B???sejak malam tadi kau lain =( aku MERAJUK sikit kau tak pujuk.. aku ade MASAALAH sikit kau tak amik tahu =( dah tengah hari baru nak call ... mane perginya B saya???? mane??bila aku mula jalan kan OPERASI MOGOK kat kau ayat yang selalu keluar dari mulut awak AWAK DAH BENCI SAYA KE?? dengan AWAK MESTI TAK BAHAGIA DENGAN SAYA..itu jew lah kan..heyh BEGOK kalau aku tak bahagia dengan kau,aku tak kan terhegeh hegeh lah tunggu kau..tak kan nye sampai 10 bulan!! tolong lah buang sikit perangai BODOH kau tu..kau ingat aku tak de PERASAAN ke?? come on BABI yang nazak tu pon ade PERASAAN ok!! maaf lah bila kau bace blog aku yang nioy kau nak TERASE ke ape ke..ini yang ade dalam hati aku lah.. maaf lagi sekali CAPITAL B..jangan layan aku macam niy =(

Friday, 27 January 2012

terima kasih kerana teman hari sedih saya =)

semalam saya sedih sangat sebab gaduh bersama yang tersayang =( tapi mereka peneman setia saya =) i <3 u lah KAWAN








terima kasih untuk segala nya =)


                                                                 created by:                           
LYSHA TOINK TOINK

aku dan dia !! LOVE

kali ke 3 jumpa macam dah berpuluh kali!! <3 u lah


cuma gamba ini yang saya ada <3 yang lain semua berada pada henset dia..hurm bila agak nya aku dapat tengok kenangan kami lagi eh??? seriosly aku rindu die sangat sangat..setia pergerakan mesti baju nak warna sama<3 sangat seet die sekarang..tak macam dulu..maklom lah dah hampir 10 bulan =)

Monday, 16 January 2012

budak ini =)



budak di atas ini kawan baru saya =) sangat manja..kuat merajuk..saya suka berkawan dengan dia

banyak sangat persolan yang berada diminda ^_^

Kenape malam ni aku sedih sangat ??kenape kau buat aku cam tak ade perasaan..kalau kau betul tak pernah sayang aku kenape kau buat aku gila kan kau??? Kenape kenape kenape???kenape lepas aku gila kan kau kau senang senang nak pas aku kat orang lain???kau ingat aku baju??lepas buruk kau buang or sedekah kat orang~! Tahniah lah weyh kau dah Berjaya buat hati aku terguris yang amat dala..aku takpernah marah kau sampai cam niy..tapi serios aku teare gila bila kau cakap kau tak kesah if hubungan aku dengan dekya tercantum balik..kau ingat aku ape???tak de harga diri kew??come on lah BINATANG pon reti jage perasaan pasangan die lah..aku tak minta kau LAYAN aku 24JAM..aku cume nak kau jaga PERASAAN aku..ok FINE kau memang tak kesah aku dengan DEKYA tu tapi aku tak paham asal kau mesty jeles nun DOMO..hek ele APEKEBENDENYELAH..
Antara aku dan capital B
AKU : malam niy pa lain??
B : bukan pa lain tapi ma yang lain..nape??
AKU : ma?? Asal lak lain?? Biase je
B : ma kalau ma nak sambung balik nun DEKYA ma sambung lah
Aku : FUCK lah shial..
B : ade hari gembira,ade hari duka,ade hari dapat musibah.ade hari kecewe,ade hari sedih,ade hari menangis,ade hari ketawe..saya tak kesah kalau saya dapat hari sedih,musibah,kecewe,menangis..tapi saya nak awak dapat hari yang elok yang dapat buat awak heppy..saya tak kesah ape jadi kat saya asal kan awak heppy..lepas kenal awak ape yang saya nak buat dalam hidup saya Cuma nak awak bahagia..saya tahu awak kecewa saya mintak maaf IRDA NELLISSA KHERMAN..saya cume nak awak bahagia walaupun dalam DAKAPAN orang lain
AKU : heyh..sampai aty awak kan..awak cakap macam saya tak bermakna langsung bagi awak kan..tq awak baru saya tahu siapa saya dihati awak..terima kasih..askom
B : ma bermakna dalam hidup pa..ma nyawa pa..ma nak pa buktikan cam ne lagi???
AKU : pergi lah jahanam~!!!!!
Aku betul betul kecewe..kau pujuk lah cam ne pon aku malas nak reply mesej kau malam niy!!

hanya kau :)

DEKYA M-UCUX~! yeah itu nama yang ku tahu -.-

Hatiku berbisik.Katanya aku tidak boleh hidup tanpa kau.dunia aku sepi tapi dengan adanya kau,dunia aku kini menjadi secerah matahari dilangit.Ada kau,aku tak terasa keseorangan.Ada kau aku rasa hidup aku sempurna.Bila kau tiada aku tidak pernah gembira.Tiada kau,aku selalu resahAntara suka dan cinta aku tidak tahu yang mana satu.Mungkin berada ditengah tengahnya.Dekya aku baru tahu siapa kau dalam hidup ku =)..


asal potong rambut =(

comel myMANJA myGEDIK
mungkin dulu perkenalan kita satu kesilapan =( kite terlalu gopoh..atas semua hal..saat bersama saat berpisah .kau tak paham aku,aku tak paham kau..mungkin salah kita sebab tidak cube mengenal antara satu sama lain..tapi aku bahagia nun kau =) you are myEVERYTHING~! kita cuba mencari keserasian lastly kita jumpa..serasi yeah~! serasi bersama pabila menjadi seorang sahabat =) aku gembira kita kawan..masing masing sudah mempunyai pasangan..aku pernah sedih sebab kau tapi aku dah lupa semunya sebab aku selesa begini =) KAWAN jalan terbaik kan =) aku harap aku pon jadi myEVERYTHING tok kau =) kite lupakan perasaan yang lepas mulakan yang baru..kita kawan sehidup sematy..kau sedih kau cari aku..aku sedih aku cari kau ok

Sunday, 15 January 2012

i Love u lah kan!

hati saya milik awak~! cinta saya jugak~! saya edit pic ini hanya untuk awak..yang terindah


~by LYSHA TOINK TOINK

 ikhlas dari hati saya =)
sayang kamu BED~!!

Saturday, 14 January 2012

bahagia bersama =)

saya jalan jalan bersama kawan baru~! weeeeeeee bahagia kan~!! ini gambar gambar nya =)






nampak kan muka muka bahagia kami =)

Friday, 13 January 2012

MEROYANGILAVAVI~!!!

minggu niy paling banyak test lah kan..tak rabak otak kau pikir itu ini..tapi paling gila bila exam PAD120..aku belaja itu ini baca itu ini tapi satu hapak pun tak masuk!! aarrggggggghhhhhh!! kenapa ada subject tu dalam course aku..apa nak jadi niy kan kan kan..SHIAL LARH PART 1!!



bile agak nye POLITICAL SCIENCE ni nak senang hah!! bahagia hidup aku kalau die senang..tak lah segila macam kat pic pic kat atas ni kan kan kan!! APA PON TAK BOLEH LAH!!

Thursday, 12 January 2012

adik oh adik =(

tadi mak aku call..hurm sedih sangat aku cakap dengan adik aku..sumpah rindu die sangat sangat..macam macam aku borak kan macam pasangan kekasih,..bahagia dowh..lepas jugak rindu aku kat die..die sik tanye jew bile aku balik..kami bercerita pasal awex die..perh kau bayaang kan umo 6 tahun adew awex keliling pingang..tak rabak aku nak jage die t time umo die 18 tahun tak keliling apew pulak awex die t..adoi adik oh adik..kalau aku tak pikir yang esok ade TEST BEL n TEST PAD aku dah balik dah weyh..sumpah lah rindu yang teramat sangat..macam macam die pesan..macam macam rahsie..walau pun kadang kadang ape yang die cakap aku tak bape paham tapi ia kan jew..kalau tak die ugut nak jentik telinge aku..garang kan kan kan..aku as kakak terpakse tunduk kat die sebentar =) haaaaaaaaaaaaa nangis lah aku malam niy coz rindu die sangat sangat..aku malas nak cakap nun die dalam tepon cam niy sebab niy lah..kan aku yang susah..haaaa tak dapat tahan rindu nak peluk die...nasib baaik aku bawak gamba die so kurang lah sikit rindu nye =(

niy lah adik aku..comel kan kan kan macam aku =)

niy gamba yang paling aku suka.. die buat apew yang aku suruh =)

Tuesday, 10 January 2012

aarrrrggghhh~!

 Semalam aku dapat pape TEST MATH~!fuhhh teruk seh markah nye tak macam sem lepas langsung..kenape sampai cm tu???????oh math asal kau susah sangat sem niy????hurmmmmm rase nak koyak koyak kan jew kertas math uh..adoyai..susah sangat lah...lepas tu aku dapat tahu mmbe aku sem lepas benti blaja pon sebab math..weyyyyy jangansampai aku ikot jejak langkah die..sumpah weyh aku tak paham nun math~!!!!tuk pertame kalinye aku dah FEDUP nun math~! bukan tak belajar tapi lagi aku belajar lagi menjauh die pergi...MAT112 kenape kau seksa kami????

Monday, 9 January 2012

Lain ku cari lain pula yang ku jumpa ~! tapi suke suke =)

bengang aku nun MP n DP ~!!! huh

TUJUAN sebenar keluar cume nak cari kasut macam niy! cantik kan!! aku nak kasut warna kuning,pink,biru turquise~! tapi hampeh jangan nak biru ke ape hitam pun tak dew..yang adew corak corak macam keling~!!kat mane agak nye dorang beli kasut kasut cam uh eh??? rase macam nak jahit sendiri jew..ahaks

asal pulak baju niy bole salah pusing??? pelik pelik jew..adoyai~! ok niy lah yang aku jumpa mase aku g MP n DP ary tu ..pengubat hati yang nak maki sebab tak jumpa kasut..Jadi sejuk lah sikit kan bila dapat baju couple..niy baju kedua kami..baju FIRST kami PAPA saya langsung tak nak pakai~! sampai hati kan die =( sedih gila~!! tapi salah aku jugak sebab belikan warne putih..itu kan cume baju tangkap MUAT jew..jumpe terus BELI mane lah aku tahu die tak suka!! ngeh ngeh ngeh =)

ini pulak baju ketiga kami =) lagi cantik dari yang FIRST n SECOND~!! kan kan kan pulak warna pink..suka suka suka sangat sangat sangat =) nak tengok baju niy tiap hari biar hilang sikit rindu kat PAPA saya =)

bila agak nya akan dapat???

Bila agak nya saya boleh dapat bende niy hah???Dari hari tu tunggu tapi last last dapat BULU~! ok FINE !!masih bersyukur tapi yang kat bawah niy bila pulak saya nak dapat hurm???tunggu 2012 dah~! tunggu kucing kat rumah beranak dah~!tunggu jadi baik pun suda~! apa lagi baru saya dapat bende niy wahai papa ku sayang =)

PAPA~! comel kan kan kan..cuma nak yang macam niy~!!!
SAYA bukan nak yang macam niy pon =( urm
SAYA juga nak couple yang ni~! bukan yang GEMOK or  KAI SPEAK uh~!!

ini SAYA punya~!comel kan kan kan

ini KAMU punya~!! lagi chomel macam saya :P

sedih au selagi saya tak dapat ape yang saya nak..jangan sampai saya suruh mak saya belikan untuk saya dan awak~! baru puas aty saya tapi sedih sebab bukan dari awak..nnty nak peluk macam mana kan kan kan ^-^


Kenape baru sakarang bagitahu~!!!!!

Tadi mak aku call bagitu berita sedih hurm 20/1 niy mak aku nak pergi PD ~! Arrgghh nape bagitahu aku last minute..kalau aku tahu aku balik lah adoyai..tak kan aku nak balik ary isnin kot tak penat aku sebab rabu dah start kelas dah..ibu tu selalyu bagi tahu lambat lambat kan kan kan..saje jew tak nak bagi akak ikot khe khe keh khe..tapi nasib baik lah sebelum aku naik sem niy aku dah g cuty kat sane dah so tak dew lah kempunan mane ibu oi..

marah niy~!! lain kali inform awal awal ok =)


kenape antara mereka aku seorang je yang sedih??? =(

sedih kan bila semua bahagia sedangkan kita??


Nak tahu tak sebab pe??hurm..tadi kat kelas dorang sebok cerita pasal CUP CAKE..sedih bukan sebab tak penah makan cup cake tu tapi sedih sebab aku dah lama nak makan cup cake dari hasil tangan orang orang yang aku kenal..tak kire lah sape yang pasti aku kenal sebab aku nak tengok macam macam colour die..cantik sangat..aku teringin nak buat tapi masalah nye aku tak tahu n tak suka memasak..kesian kan kan kan..hurm..

Disebabkan CUP CAKE niy jugak aku sedih..aku teringat kan kakak angkat aku..kite orang dah lame tak contact sebab masing masing BZ dengan kehidupan masing masing..die niy sangat suka makan dan buat CUP CAKE..kalau die buat die mesty snap picha n hantar kat aku die selalu cakap “nak hantar cup cake niy jauh sangat pos pon belom tentu dapat..gamba je yang akak mampu” cantik sangat die buat kadang kadang ade tulis nama aku..hurm

CANTIK KAN CUP CAKE NYE..NYUM NYUM




Agak2 dapat tak aku makan CUP CAKE orang yang aku kenal buat kan???

Sunday, 8 January 2012

bila tangan sudah gatal =)

Saya tak secantik anda tapi saya juga teringin menjadi secantik anda =) MAKE UP itu ini amik PICHA sane sini EDIT PICHA gitu gini~!
Lastly ini lah hasil nya =)

Saya suka buat cam niy bila dengar cerita serupa shial~!

jika saya mampu untuk ciom awak~! saya akan ciom sebanyak ini =)

mencuba untuk yang terbaik sehh~!

macam nak mintak pelempang kan kan kan =) 

yeah~! senyum tu cer ikhlas sikit :P

picha dah smart tapi baju hampeh jew kan kan kan =)

~by LYSHA TOINK TOINK~



budax kelas saya =) AM110 1E~!

Ini dia budak kelas aku~! Hot sehhhh!! PUBLIC ADMINISTRATION =)

PART 1 hot~!!!

Saturday, 7 January 2012

cinta itu kamu =)

Kutemui semula CINTAku yang hilang..Dia CINTAku yang tak mampu kugantikan tempatnya dengan sesiapa pun.hanya dia yang mampu menyentuh CINTA di hatiku..Kasihku juga hanya tumpah buat CINTA.CINTA,kita jadikan pengalaman semalam sebagaipanduan untuk kita menjalani hari hari yang mendatang..Dalam kehidupan,adakalanya luka itu perlu supaya kita bangkit mencari kekuatan diri sendiri…Terima kasih CINTA kerana tulus menyerahkan hatimu..Akan kujaga dirimu hingga ke nafasku yang terakhir =)

~by LYSHA TOINK TOINK~

berdua lebih baik =)

saya belajar sesuatu!! weeeeeee

Sangat seronok mengEDIT picha..saya suka sangat =)

ini lah hasil nya  picha yang saya EDIT=)
cuma mereka yang terpenting saja


BED n ME~! wall belakang tu my BULU ok <3

SHAHIRA n ME ok~! roll model ^-^

BED saja :p

only ME~! irda nellissa

ME n ADIK ~! irda natassha
Mau cerita kesah ini budak ketot meh~!

 Ini pulak gamba saya dengan adik bongsu saya..baru 6 tahun..sayang gila dekat die..die selalu ceria kan hidup saya walaupun die selalu kacau saya..kadang kadang rase nak sekeh jew pale die tu..bia tau aku niy orang besar =) hahaha jahat nye aku..korang nak tahu taka pew yang aku buat semua die ikot.. tengok pic bawah niy pon die tyru gaya aku =)


ME n ADIK~! irfan hakim =)

Habis sudah ini kesah~! Sumpah aku sayang korang semua..harap heppy selalu..