I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, 23 April 2012

AKU PENYEBAB KAN??

bodoh kan aku pisah kan dua hati satu jiwa tu =( hurm sumpah bukan niat aku weyh aku cuma merajuk gedik je dengan kau BEE tapi kau amik serious pulak marah awex kau ! weyh kau niy awex kau tuh sayang kan kau lah bengong ! korang sweet sangt aku tengokk alih alih korang jadi macam niy ! weyh aku takut lah bila awex kau cakap die nak amik pil nak wat bende bodoh bodoh tu ! aku tak nak jadi penyebab weyh BEE kalau kau sayang aku as fren kau plissss pujuk bini kau tu demi aku =( sumpah niy bukan niat die aku tahu lah sebab aku pon macam die jugak cuma kalau sayang cuba bertahan ! sabar walau apa pun dia lakukan ..kau tahu kan kat FB niy aku mane ade layan orang sangt sebab aku tak suka tapi kau dengan 2,3 orang yang lain je aku layan sebab aku sayang kan kau sebagai kawan aku ..kau selalu usik aku jadi aku tak nak hilang semua sebab bende kecil niy lah weyh ! awex kau pun dengan aku ok.. plisss berbaik balik

PERASAAN OH PERASAAN !!

perasaan oh perasaan aku mohon kat kau tolong lah jangan berubah ! weyh perasaan aku tak nak luka kan hati sesiapa pon aku sudah mempunyai kekasih hati yang selama niy selalu ada dekat kau PERASAAN ..tapi kenapa tetiba kau berubah wahai perasaan ! sumpah kau cinta mati aku tak de niat sikit pon nak mendua kan kau tapi perasaan aku yang entah kemana .. kadang kadang ok kadang kadang aku jadi gilabayang kat arah lain.. aku nak dapat kan nya sampai aku lupa kan kau ..aku lupa tentang cinta kita hanya sebab dia ! maaf kan aku kerana menduakan kau sayang =( hati aku terbahagi dua antara kau dan BLACKBERRY TOURCH <3 hahahaha mesti kau cuak kan sayang masa baca post yang niy ! weyh tak de orang meh yang dapat ganti kan kau sayang ! muax muax muax

Monday, 16 April 2012

BUAT LAGI AKU SEDIH !

hari ini kau minta aku kurang kan TOPAP..entah lah weyh ! lepas apa yang kau minta 1 je ada dalam kepala aku ?? KITA AKAN BERTAMBAH JAUH .. saya tak tahu kenapa tapi tu yang ada dalam kepala niy.. saya akan cuba untuk BERSEDIA dari sekarang untuk terima kenyataan yang satu hari nanti kita kan TERPISAH juga ..malam niy saya MENANGIS lagi sebab takut TERPISAH dengan kau =( aku terlalu CINTA kan kau tapi bende niy semua tak MUSTAHIL akan berlaku kan =) kau disana aku disini susah bercinta JARAK JAUH niy sebab kita tak tahu apa pasangan kita buat ! aku pun tak TUDUH kau apaapa aku cuma takut DIRI AKU ! tapi aku akan CIPTA pelbagai alasan untuk tidak terlalu kerap MESEJ kau ! ok =) aku akan GAGAH kan hati aku untuk kau SAYANG ..satu yang aku pesan TOLONG JANGAN SESEKALI FIKIR YANG AKU BENCI KAN KAU kerana hati ini tidak mampu untuk membenci kau WAHAI SI PENCINTA =) kuat kan hati IRDA NELLISSA ^_^

Thursday, 12 April 2012

12/4/2012 ??

hari ni hari jadi kau tapi aku tak mampu nak jaga hati kau kan =( aku RINDU kau ! kau perasan tak sekarang niy kita dah jarang 3G ! aku tahu mungkin aku terlalu SEBUK sampai tak sempat nak LAYAN kau ! tapi hari ni aku cari MASA aku untuk kau SAYANG ! salah aku jugak sebab LAMBAT REPLY MSJ ! tapi aku tak sengaja KAKI aku sakit ! kalau aku tahu kau akan MARAH sampai macam niy aku tak kan mintak NENEK aku urut kan ! BIAR LAH SAKIT + BENGKAK = NANTI TAK BOLEH JALAN .. asal kan kau sentiasa bersama aku.. hari ni aku NANGISA T-T sumpah bila dengan kau aku tak mampu nak tahan semua nya ! kan aku dah kata I'M THE LOSER ! tolong jangan nak TIDAK kan semua niy sebab aku memang TERUK untuk kau ! jangan nak jaga HATI aku je ! sebab ini SEMUA kenyataan kan !!!! selama niy aku tahu kau SIMPAN biar aku tak KECEWA dengan perangan aku tapi tidak malam niy sebab aku dapat rasakan yang AKU SEMEMANG NYA SANGAT TERUK !!! tolong jangan panggil aku MAMA lagi sebab aku tak layak jadi MAMA untuk kau wahai PAPA </3 aku tak layak sebab aku tak pandai JAGA HATI kau ! menangis pun tak guna bila HATI dah BLOCK semua nya bukan sebab aku benci kau tapi aku tak nak kau KECEWA lagi SAYANG ! kau mampu kau cari lah yang lain ! yang mampu jaga kau FIZIKAL DAN MENTAL !! TERIMA KASIH sebab MENCINTAI saya =)

happy birthday SAYANG !

12/4 selamat hari jadi sayang ! SEMOGA PANJANG UMUR DAN MURAH REZEKI ! maaf mungkin tahun niy tiada kek dari KEKASIH ini semua sebab aku terlalu jauh dengan kau ! itu aku tahu KELEMAHAN aku ! kau mesti nak kan HARI paling BAHAGIA masa hari jadi kau kan ada kekasih yang bawak kan KEK ! tapi aku kat sini hanya MAMPU bagi ucapan =( teruk kan aku ! entah lahbenda yang aku tak mampu padahal KACANG je semua tu ! AM I RIGHT ?? I'M THE LOSSER ONE =) i love you my CINTA HATI

BAWA AKU PERGI !

bawa aku pergi
pacu laju-laju
kita lari dari realiti
bawa aku pergi
pacu laju lagi
malah kita
tak perlu kembali

tengah malam nanti
tolong jangan lupa
jangan mungkir janji
aku dah teruja
sudah cukup lama
aku tunggu saat ini
sejak kali terakhir kau hantar pulang
hidup sungguh sepi
tolong jangan bilang mama
tolong jangan bilang papa
malah jangan bilang teman karibmu
jangan bilang sesiapa

oh, buku merah jangan lupa bawa
moga-moga belum tamat tempoh
kali ini kita pergi lebih lama
pergi lebih jauh, ayuh

bawa aku pergi
pacu laju-laju
kita lari dari realiti
bawa aku pergi
pacu laju lagi
malah kita
tak perlu kembali

mata dalam kaca, topi berceloreng
sarung tangan hitam, atas muka ada topeng
hanya perlu siul, tidak tekan loceng
hero sudah sampai, cepat terjun dari loteng
kita terus ke sempadan aku pacu, engkau bonceng
bawa bekal air muka cuci aib bopeng
lari dari kewajipan, tanggungjawab ponteng
lari dari kenyataan, mula kisah dongeng

tinggalkan dataran, puncak dunia kita duga
tinggal kemewahan cuba cara hidup purba
lari-lari baling bola salji depan gua
sambil cari yeti kita boleh cari (what?)
tinggalkan dataran, puncak dunia kita duga
tinggal kemewahan cuba cara hidup purba
lari-lari baling bola salji depan gua
tidak jumpa yeti moga-moga jumpa syurga

bawa aku pergi
pacu laju-laju
kita lari dari realiti
bawa aku pergi
pacu laju lagi
malah kita
tak perlu kembali

bila kita pergi
apa kan berlaku
siapa kan peduli
siapa ambil tahu
hidup kita tempuh
untuk apa saja
tidak kira mana kembara membawa
kita kan bersama

oh, buku merah jangan lupa bawa
moga-moga belum tamat tempoh
kali ini kita pergi lebih lama
pergi lebih jauh, ayuh

bawa aku pergi
pacu laju-laju
kita lari dari realiti
bawa aku pergi
pacu laju lagi
malah kita
tak perlu kembali

*SAYANG KALAU KITA DITAKDIR KAN BERPISAH ATAS DESAKAN ORANG AKU MOHON UNTUK KAU LAKUKAN APA YANG TERSIRAT DI LYRIC INI <3 KERANA AKU TAK SANGGUP BERPISAH DENGAN KAU SAYANG !

dapat jugak !

weyh TERIMA KASIH atas gambar tu wahai KEKASIH <3 walaupun berbakul kesan MAKI aku kat kau tapi kau bagi jugak lah GAMBAR tu kat aku kan ! kalau aku memang tak lah der aku nak IKOT cakap kau kalau kau buat aku cam tu =) ni yang dah CINTA MATI kat kau ni sayang ! ILMU ape kau pakai untuk tahan sabar kat au hah sayang?? macam macam aku buat tapi kau tetap dengan SABAR kau kan ! kau layan karenah aku macam aku niy *@#&@# kan ! hahahaha terima kasih KEKASIH ! aku harap sangat yang kau akan sayang dan terus LAYAN aku walau pun dah 10TAHUN berlalu =)

Tuesday, 3 April 2012

kenapa buat MEREKA sakit??

sumpah bukan NIAT aku =( sejak umur aku genap 18 tahun aku dah BERAZAM aku tak nak buat mak,ayah dengan nenek aku sakit + sedih = kecewa.. sebab aku dah besar aku sendiri boleh rasa sakit nya perasaan tu ! tapi tadi sumpah bukan NIAT aku nak marah kau IBU =( akak manusia yang kejam IBU akak tak boleh nak KAWAL marah akak dari dulu sampai sekarang tapi ALHAMDULILLAH i can control it BERKAT dari famly dan YANG TERSAYANG <3 tapi tadi akak cuba untuk kawal tapi gagal ibu ! memang tak sengaja tadi akak terlalu letih jadi tertidur ibu pon tolong lah jangan kejut kan akak macam tu akak dah besar tu i'm 19 BU bukan 12 years old yang perlu ibu tarik telinga untuk bangun tidur =( maaf akak pon tak kesah apa yang ibu cakap kat ayah tadi sebab memang salah akak kan tapi sekurang kurang nya akak masih mampu bertahan dari terkeluar kata kata !@$$%^^& ?? SEDIRI MAHU PAHAM LAH ! maaf ibu

CINTA MATI =)

cinta mati?? weyh tak payah nak mati sangat lah kan ! hahahahah nak update pasal ape eh?? haaaaaaa kan dah lupa mak aih ! opppssss ha ingt balik dah ! untuk BOYFE aku lah ! cuma nak cakap kenapa aku rasa semua niy dengan dia sedang kan dengan yang lain tak ?? OH MY GOOD ! aku baru 19 tahun masih panjang kehidupan aku lagi kenapa mesti aku dah rasa CINTA MATI dengan dia ! aku takut lah sehh ! takut kehilangan ! heyh kau pulak kalau aku buat hal tu PANDAIPANDAI lah marah aku biar aku benci kau tapi ni tak lagi aku marah lagi kau PUJUK aku ! WTF macam mana aku nak lupa kan kau satu hari nanti if kau tinggal kan aku SENDUK ! kau sedar tak aku under AGE lagi tak layak untuk CINTANCINTON niy tapi kau kenape kau ada DAYA tarikan ?? kau bagi aku makan MCD KANGKANG eh nok?? sampai aku jadi GILA bayang seh ! sumpah kau yang PERTAMA <3 

MAAF TAK TERKATA =(

aku tahu aku SALAH sebab termaki kau =..= tapi bukan bermakna kau boleh UNGKIT apa yang aku dah buat dulu kan ! ok FINE aku ngaku yang dulu memang aku CURANG banyak kali tapi dulu lah BEB ! citer 9bulan lepas tak payah kau nak UNGKIT malam niy lah kan ! kalau ikot NAFSU aku yang mengila niy DEY tak de makna aku nak SETIASETIA niy weyh ! buat rosak akal je fikir kau sorang sayang kau sorang ! grrrrr tapi aku dah besar aku pon nak macam orang lain rasa ! rasa KASIH SAYANG rasa CINTA YANG AGUNG ! bukan rasa STIMSTIM je lah ! kau tahu tak ape yang aku rasa kat kau bodoh =..=


Wednesday, 28 March 2012

belajar mengEDIT gamba =)

=) 





malam ni =(

maaf kalau ape yang aku mintak niy menyusah kan kau =( aku tahu aku tak sepatut nya mintak bende tu kan sebab bukan salah kau bila kau tak dapat sent bende tu ! aku tahu tangan kau tak gatal lagi nak usik bende dalam henset kau tu tapi aku bengang sangat ! kau tahu kan bila aku marah semua benda akan keluar dari mulut aku ! hmmmmmm maaf kan aku sayang !

Monday, 5 March 2012

kenape DENGAN HARI ini ????

5/3/2012
kenape dengan tarikh ni???
pada TARIKH ni genap aku couple nun die 11 BULAN =)
macam macam kami lalui bersama ^_^
pahit -.-
manis =)
semua bersama tak pernah die tingal kan aku walau sedetik pun 
TAPI (!)
die pernah tahu ke ape dalam hati aku niy???
sejujurnya SAYANG dan CINTA bermaharaja lela disitu
tapi pernah die korek lagi dalam??
TIDAK SAMA SEKALI (!)
yeah (!) memang saya seorang yang PERAHSIA PENDENDAM
tapi kenape kau tak pernah nak SELAMI??
kenape kenape kenape???
aku BAHAGIA dengan kau yang teramat sangat
tapi disebalik nya (!) PERNAH KAU TAHU 
aku MENDERITA -________-
kenape kau SEKSA aku??
kau bukan yang terlama tapi kau yang terSAYANG
tolong lah tolong BAHAGIAkan aku
jangan SEKSA aku dengan segala KERINDUAN
kerinduan yang aku sendiri CIPTA
aku lemah sujut diKAKImu
kau yang bernama CINTA
tulus ikhlas dari hati yang paling dalam

AKU CUMA NAK GAMBAR (!)

weyh aku cuma mintak kau gambar kita je tapi kenape kau tak pernah bagi macam aku mintak kau SEGUNUNG EMAS (!) untuk ape kite tangkap gambar bersama kalau sikit pun aku tak dapat nak tengok.. weyh aku pun macam kau kadang ladang rindu dengan kenangan kita =( tapi kau beruntung sebab kau dapat tengok gambar tu sekurang kurang nye dapat FLASH BACK balik memory kita (!) tapi aku setakat gambar yang seketul tuh (!) huh tolong lah paham susah ke nak masuk kan dalam FB uh ?? susah?? tak tahu?? ape guna aku ade boleh ajar kau lah DER (!)
TOLONG lah paham aku rindu sangat sangat =(

STUDY WEEK (!) FINAL EXAM PLEASE BE NICE TO ME (!)

hello (!) lama sudah aku tak update blog kan kan kan =( hurm bukan dah bosan dengan blog niy cuma sekarang tengah musim buzy lah.. maklom lah lagi bape hari je nak final..fuhhhh takut gila weyh..tapi pelik lah makin nak FINAL makin hilang segalanya dari otak aku =( OMG (!) tolong lah aku cam mana aku nak jawap kat paper nanti kalau kat kepala otak ni cume ade 10% je..arrrrhhggg (!!!)

Monday, 13 February 2012

hati ini hanya untuk kamu!

kenape dengan hati ini?? terlalu sayang..tak pernah ade perasaan ini kat sesiape..tapi die??sedar tak die?? tiap saat tiap minit tiap segala tiap.. tak pernah sesaat pon aku tak  pikir pasal die..kalau aku beli baju mesti ingat die..weyh aku rindu kau sangat..kenape sayang sangat sangat???

Sunday, 12 February 2012

capital B!! myCRAZY STUPID LOVE

BE MINE !!!
Bermula di Facebook
You IM I dulu taktahu malu
I malas nak layan
So I buat taktahu

You terus cuba dan mencuba
Sehingga I jatuh cinta
Gatalnya diri you
Membuat I terjatuh

Bila kita dah start mengada
Kita selalu keluar sama
Borak panjang panjang
Makan dan tengok wayang

Sikit sikit je I merajuk
You selalu sabar pujuk
Tapi sebenarnya
I cuma test you saja

Let me tell you that I love you
And I never wanna wrong you
Take my hand baby
Come, go through with me
Let me tell you that I miss you
And I never wanna lose you
You’re my heart baby
My life is incomplete without you

Dalam pada I gembira
Sometimes I feel so sad juga
Cause you dah berpunya
But I always want you to be mine forever
Please be mine forever

AKU NAK NYANYI KAN LAGU NIY UNTUK KAU TIAP HARI BOLEH TAK???

Lirik Lagu Ombak Rindu–Hafiz/Adira

Adira :
Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

Hafiz :
Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku

Adira :
Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung

Hafiz :
Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku

Hafiz & Adira :
Hanya mampu terserah
Moga cahaya di penanti

Hafiz:
Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya

Adira:
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

Wednesday, 8 February 2012

MACAM NAK MATI BELAJAR~!!

weyh pejam celik pejam celik lagi 3WEEKS lagi nak FINAL EXAM~! OMG!! dalam kepale hotak aku niy introduction pasal INTERACTIVE MULTIMEDIA CSC 253 pon tak de lagi ini kan pulak isi kandung yang  lain..weyh ape nak buat???semakin aku belajar semakin die lari menjauh =( kenape mesti ade subject niy!!! seriosly ni bukan lah KILLER SUBJECT tapi aku tak minat lah belajar tentang computer..HUH!!math pulak macam PALAT~!! apekebendenye lah soalan die bagi..straight to the point sudah..niy tak ayat bebelit cakap itu cakap ini padahal die cume mintak P jew..eh sape lah yang buat soalan niy..rase cam nak bagi makan kasut SAIZ 6 je..CTU nun KOKU pulak rase memang sangat sangat tak perlu lah kan subject niy..KILLER SUBJECT bagi aku plak PAD and MGT..seriosly..tapi best..aku belajar tentang politik..tentang politik dunia..wah tak payah nak DUNIA sangat lah kan..walaupun otak aku liyat nak BELAJAR tapi aku cuba jugak untuk belajar =) 

Thursday, 2 February 2012

CRAZY STUPID LOVE !!

tak tahu lah kenapa aku sayang kan kau gila VAVI..semuanya tentang kau wey..mulai hari niy aku nak pangil kau myCRAZY STUPID LOVE..tak kire nak gak..kau tak caye kan semua tentang kau..aku boleh buktikan lah


FACEBOOK aku pon penuh dengan status pasal kau..gamba kau..hurm

KAMI MENGILA !!

SAYA SANGAT SAYANG KAN KAWAN KAWAN SAYA =)





ini saja yang aku nak tunjuk ^_^

Sunday, 29 January 2012

dah tahap GABAN ni =(

saya sangat rindu kan adik saya =( sangat sangat tak tahu nak buat ape lagi..bilik dah penuh dengan gambar dia <3







missed u so much =(

TAK ADE LAGI~!!!!!!!!!!!!

hari ni aku sedih sebab orang yang aku sayang sangat sangat dah mula keje PAGI!! ok aku yang bagi.. tak kesah lah pasal tu tapi aku bagi die keje pagi tak semestinya aku suruh die lupakan rutin die setiap hari =( kenape??? baru hari pertama kalau dah sebulan lebih mesti terus tingal aku kan..aku CALL kau macam orang gila MESEJ kau macam orang tak siuman tapi kau lek jew tingal kan FHON kau kat rumah..kau ingat aku TAK DE PERASAAN ke???hari niy aku terlepas kelas sebab kau tak KEJUT kan aku..eeeeeeeeeeee kenape kau lupe??? hari niy tak de SELAMAT PAGI CINTA..tak jugak CIOMAN PAGI..tak de jugak UCAPAN RINDU..semua tak de..kau dah tak sayang aku kew CAPITAL B???sejak malam tadi kau lain =( aku MERAJUK sikit kau tak pujuk.. aku ade MASAALAH sikit kau tak amik tahu =( dah tengah hari baru nak call ... mane perginya B saya???? mane??bila aku mula jalan kan OPERASI MOGOK kat kau ayat yang selalu keluar dari mulut awak AWAK DAH BENCI SAYA KE?? dengan AWAK MESTI TAK BAHAGIA DENGAN SAYA..itu jew lah kan..heyh BEGOK kalau aku tak bahagia dengan kau,aku tak kan terhegeh hegeh lah tunggu kau..tak kan nye sampai 10 bulan!! tolong lah buang sikit perangai BODOH kau tu..kau ingat aku tak de PERASAAN ke?? come on BABI yang nazak tu pon ade PERASAAN ok!! maaf lah bila kau bace blog aku yang nioy kau nak TERASE ke ape ke..ini yang ade dalam hati aku lah.. maaf lagi sekali CAPITAL B..jangan layan aku macam niy =(

Friday, 27 January 2012

terima kasih kerana teman hari sedih saya =)

semalam saya sedih sangat sebab gaduh bersama yang tersayang =( tapi mereka peneman setia saya =) i <3 u lah KAWAN








terima kasih untuk segala nya =)


                                                                 created by:                           
LYSHA TOINK TOINK

aku dan dia !! LOVE

kali ke 3 jumpa macam dah berpuluh kali!! <3 u lah


cuma gamba ini yang saya ada <3 yang lain semua berada pada henset dia..hurm bila agak nya aku dapat tengok kenangan kami lagi eh??? seriosly aku rindu die sangat sangat..setia pergerakan mesti baju nak warna sama<3 sangat seet die sekarang..tak macam dulu..maklom lah dah hampir 10 bulan =)

Monday, 16 January 2012

budak ini =)



budak di atas ini kawan baru saya =) sangat manja..kuat merajuk..saya suka berkawan dengan dia

banyak sangat persolan yang berada diminda ^_^

Kenape malam ni aku sedih sangat ??kenape kau buat aku cam tak ade perasaan..kalau kau betul tak pernah sayang aku kenape kau buat aku gila kan kau??? Kenape kenape kenape???kenape lepas aku gila kan kau kau senang senang nak pas aku kat orang lain???kau ingat aku baju??lepas buruk kau buang or sedekah kat orang~! Tahniah lah weyh kau dah Berjaya buat hati aku terguris yang amat dala..aku takpernah marah kau sampai cam niy..tapi serios aku teare gila bila kau cakap kau tak kesah if hubungan aku dengan dekya tercantum balik..kau ingat aku ape???tak de harga diri kew??come on lah BINATANG pon reti jage perasaan pasangan die lah..aku tak minta kau LAYAN aku 24JAM..aku cume nak kau jaga PERASAAN aku..ok FINE kau memang tak kesah aku dengan DEKYA tu tapi aku tak paham asal kau mesty jeles nun DOMO..hek ele APEKEBENDENYELAH..
Antara aku dan capital B
AKU : malam niy pa lain??
B : bukan pa lain tapi ma yang lain..nape??
AKU : ma?? Asal lak lain?? Biase je
B : ma kalau ma nak sambung balik nun DEKYA ma sambung lah
Aku : FUCK lah shial..
B : ade hari gembira,ade hari duka,ade hari dapat musibah.ade hari kecewe,ade hari sedih,ade hari menangis,ade hari ketawe..saya tak kesah kalau saya dapat hari sedih,musibah,kecewe,menangis..tapi saya nak awak dapat hari yang elok yang dapat buat awak heppy..saya tak kesah ape jadi kat saya asal kan awak heppy..lepas kenal awak ape yang saya nak buat dalam hidup saya Cuma nak awak bahagia..saya tahu awak kecewa saya mintak maaf IRDA NELLISSA KHERMAN..saya cume nak awak bahagia walaupun dalam DAKAPAN orang lain
AKU : heyh..sampai aty awak kan..awak cakap macam saya tak bermakna langsung bagi awak kan..tq awak baru saya tahu siapa saya dihati awak..terima kasih..askom
B : ma bermakna dalam hidup pa..ma nyawa pa..ma nak pa buktikan cam ne lagi???
AKU : pergi lah jahanam~!!!!!
Aku betul betul kecewe..kau pujuk lah cam ne pon aku malas nak reply mesej kau malam niy!!

hanya kau :)

DEKYA M-UCUX~! yeah itu nama yang ku tahu -.-

Hatiku berbisik.Katanya aku tidak boleh hidup tanpa kau.dunia aku sepi tapi dengan adanya kau,dunia aku kini menjadi secerah matahari dilangit.Ada kau,aku tak terasa keseorangan.Ada kau aku rasa hidup aku sempurna.Bila kau tiada aku tidak pernah gembira.Tiada kau,aku selalu resahAntara suka dan cinta aku tidak tahu yang mana satu.Mungkin berada ditengah tengahnya.Dekya aku baru tahu siapa kau dalam hidup ku =)..


asal potong rambut =(

comel myMANJA myGEDIK
mungkin dulu perkenalan kita satu kesilapan =( kite terlalu gopoh..atas semua hal..saat bersama saat berpisah .kau tak paham aku,aku tak paham kau..mungkin salah kita sebab tidak cube mengenal antara satu sama lain..tapi aku bahagia nun kau =) you are myEVERYTHING~! kita cuba mencari keserasian lastly kita jumpa..serasi yeah~! serasi bersama pabila menjadi seorang sahabat =) aku gembira kita kawan..masing masing sudah mempunyai pasangan..aku pernah sedih sebab kau tapi aku dah lupa semunya sebab aku selesa begini =) KAWAN jalan terbaik kan =) aku harap aku pon jadi myEVERYTHING tok kau =) kite lupakan perasaan yang lepas mulakan yang baru..kita kawan sehidup sematy..kau sedih kau cari aku..aku sedih aku cari kau ok

Sunday, 15 January 2012

i Love u lah kan!

hati saya milik awak~! cinta saya jugak~! saya edit pic ini hanya untuk awak..yang terindah


~by LYSHA TOINK TOINK

 ikhlas dari hati saya =)
sayang kamu BED~!!

Saturday, 14 January 2012

bahagia bersama =)

saya jalan jalan bersama kawan baru~! weeeeeeee bahagia kan~!! ini gambar gambar nya =)






nampak kan muka muka bahagia kami =)

Friday, 13 January 2012

MEROYANGILAVAVI~!!!

minggu niy paling banyak test lah kan..tak rabak otak kau pikir itu ini..tapi paling gila bila exam PAD120..aku belaja itu ini baca itu ini tapi satu hapak pun tak masuk!! aarrggggggghhhhhh!! kenapa ada subject tu dalam course aku..apa nak jadi niy kan kan kan..SHIAL LARH PART 1!!



bile agak nye POLITICAL SCIENCE ni nak senang hah!! bahagia hidup aku kalau die senang..tak lah segila macam kat pic pic kat atas ni kan kan kan!! APA PON TAK BOLEH LAH!!

Thursday, 12 January 2012

adik oh adik =(

tadi mak aku call..hurm sedih sangat aku cakap dengan adik aku..sumpah rindu die sangat sangat..macam macam aku borak kan macam pasangan kekasih,..bahagia dowh..lepas jugak rindu aku kat die..die sik tanye jew bile aku balik..kami bercerita pasal awex die..perh kau bayaang kan umo 6 tahun adew awex keliling pingang..tak rabak aku nak jage die t time umo die 18 tahun tak keliling apew pulak awex die t..adoi adik oh adik..kalau aku tak pikir yang esok ade TEST BEL n TEST PAD aku dah balik dah weyh..sumpah lah rindu yang teramat sangat..macam macam die pesan..macam macam rahsie..walau pun kadang kadang ape yang die cakap aku tak bape paham tapi ia kan jew..kalau tak die ugut nak jentik telinge aku..garang kan kan kan..aku as kakak terpakse tunduk kat die sebentar =) haaaaaaaaaaaaa nangis lah aku malam niy coz rindu die sangat sangat..aku malas nak cakap nun die dalam tepon cam niy sebab niy lah..kan aku yang susah..haaaa tak dapat tahan rindu nak peluk die...nasib baaik aku bawak gamba die so kurang lah sikit rindu nye =(

niy lah adik aku..comel kan kan kan macam aku =)

niy gamba yang paling aku suka.. die buat apew yang aku suruh =)

Tuesday, 10 January 2012

aarrrrggghhh~!

 Semalam aku dapat pape TEST MATH~!fuhhh teruk seh markah nye tak macam sem lepas langsung..kenape sampai cm tu???????oh math asal kau susah sangat sem niy????hurmmmmm rase nak koyak koyak kan jew kertas math uh..adoyai..susah sangat lah...lepas tu aku dapat tahu mmbe aku sem lepas benti blaja pon sebab math..weyyyyy jangansampai aku ikot jejak langkah die..sumpah weyh aku tak paham nun math~!!!!tuk pertame kalinye aku dah FEDUP nun math~! bukan tak belajar tapi lagi aku belajar lagi menjauh die pergi...MAT112 kenape kau seksa kami????

Monday, 9 January 2012

Lain ku cari lain pula yang ku jumpa ~! tapi suke suke =)

bengang aku nun MP n DP ~!!! huh

TUJUAN sebenar keluar cume nak cari kasut macam niy! cantik kan!! aku nak kasut warna kuning,pink,biru turquise~! tapi hampeh jangan nak biru ke ape hitam pun tak dew..yang adew corak corak macam keling~!!kat mane agak nye dorang beli kasut kasut cam uh eh??? rase macam nak jahit sendiri jew..ahaks

asal pulak baju niy bole salah pusing??? pelik pelik jew..adoyai~! ok niy lah yang aku jumpa mase aku g MP n DP ary tu ..pengubat hati yang nak maki sebab tak jumpa kasut..Jadi sejuk lah sikit kan bila dapat baju couple..niy baju kedua kami..baju FIRST kami PAPA saya langsung tak nak pakai~! sampai hati kan die =( sedih gila~!! tapi salah aku jugak sebab belikan warne putih..itu kan cume baju tangkap MUAT jew..jumpe terus BELI mane lah aku tahu die tak suka!! ngeh ngeh ngeh =)

ini pulak baju ketiga kami =) lagi cantik dari yang FIRST n SECOND~!! kan kan kan pulak warna pink..suka suka suka sangat sangat sangat =) nak tengok baju niy tiap hari biar hilang sikit rindu kat PAPA saya =)

bila agak nya akan dapat???

Bila agak nya saya boleh dapat bende niy hah???Dari hari tu tunggu tapi last last dapat BULU~! ok FINE !!masih bersyukur tapi yang kat bawah niy bila pulak saya nak dapat hurm???tunggu 2012 dah~! tunggu kucing kat rumah beranak dah~!tunggu jadi baik pun suda~! apa lagi baru saya dapat bende niy wahai papa ku sayang =)

PAPA~! comel kan kan kan..cuma nak yang macam niy~!!!
SAYA bukan nak yang macam niy pon =( urm
SAYA juga nak couple yang ni~! bukan yang GEMOK or  KAI SPEAK uh~!!

ini SAYA punya~!comel kan kan kan

ini KAMU punya~!! lagi chomel macam saya :P

sedih au selagi saya tak dapat ape yang saya nak..jangan sampai saya suruh mak saya belikan untuk saya dan awak~! baru puas aty saya tapi sedih sebab bukan dari awak..nnty nak peluk macam mana kan kan kan ^-^