I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, 23 April 2012

AKU PENYEBAB KAN??

bodoh kan aku pisah kan dua hati satu jiwa tu =( hurm sumpah bukan niat aku weyh aku cuma merajuk gedik je dengan kau BEE tapi kau amik serious pulak marah awex kau ! weyh kau niy awex kau tuh sayang kan kau lah bengong ! korang sweet sangt aku tengokk alih alih korang jadi macam niy ! weyh aku takut lah bila awex kau cakap die nak amik pil nak wat bende bodoh bodoh tu ! aku tak nak jadi penyebab weyh BEE kalau kau sayang aku as fren kau plissss pujuk bini kau tu demi aku =( sumpah niy bukan niat die aku tahu lah sebab aku pon macam die jugak cuma kalau sayang cuba bertahan ! sabar walau apa pun dia lakukan ..kau tahu kan kat FB niy aku mane ade layan orang sangt sebab aku tak suka tapi kau dengan 2,3 orang yang lain je aku layan sebab aku sayang kan kau sebagai kawan aku ..kau selalu usik aku jadi aku tak nak hilang semua sebab bende kecil niy lah weyh ! awex kau pun dengan aku ok.. plisss berbaik balik

No comments:

Post a Comment