I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, 28 March 2012

belajar mengEDIT gamba =)

=) 





malam ni =(

maaf kalau ape yang aku mintak niy menyusah kan kau =( aku tahu aku tak sepatut nya mintak bende tu kan sebab bukan salah kau bila kau tak dapat sent bende tu ! aku tahu tangan kau tak gatal lagi nak usik bende dalam henset kau tu tapi aku bengang sangat ! kau tahu kan bila aku marah semua benda akan keluar dari mulut aku ! hmmmmmm maaf kan aku sayang !

Monday, 5 March 2012

kenape DENGAN HARI ini ????

5/3/2012
kenape dengan tarikh ni???
pada TARIKH ni genap aku couple nun die 11 BULAN =)
macam macam kami lalui bersama ^_^
pahit -.-
manis =)
semua bersama tak pernah die tingal kan aku walau sedetik pun 
TAPI (!)
die pernah tahu ke ape dalam hati aku niy???
sejujurnya SAYANG dan CINTA bermaharaja lela disitu
tapi pernah die korek lagi dalam??
TIDAK SAMA SEKALI (!)
yeah (!) memang saya seorang yang PERAHSIA PENDENDAM
tapi kenape kau tak pernah nak SELAMI??
kenape kenape kenape???
aku BAHAGIA dengan kau yang teramat sangat
tapi disebalik nya (!) PERNAH KAU TAHU 
aku MENDERITA -________-
kenape kau SEKSA aku??
kau bukan yang terlama tapi kau yang terSAYANG
tolong lah tolong BAHAGIAkan aku
jangan SEKSA aku dengan segala KERINDUAN
kerinduan yang aku sendiri CIPTA
aku lemah sujut diKAKImu
kau yang bernama CINTA
tulus ikhlas dari hati yang paling dalam

AKU CUMA NAK GAMBAR (!)

weyh aku cuma mintak kau gambar kita je tapi kenape kau tak pernah bagi macam aku mintak kau SEGUNUNG EMAS (!) untuk ape kite tangkap gambar bersama kalau sikit pun aku tak dapat nak tengok.. weyh aku pun macam kau kadang ladang rindu dengan kenangan kita =( tapi kau beruntung sebab kau dapat tengok gambar tu sekurang kurang nye dapat FLASH BACK balik memory kita (!) tapi aku setakat gambar yang seketul tuh (!) huh tolong lah paham susah ke nak masuk kan dalam FB uh ?? susah?? tak tahu?? ape guna aku ade boleh ajar kau lah DER (!)
TOLONG lah paham aku rindu sangat sangat =(

STUDY WEEK (!) FINAL EXAM PLEASE BE NICE TO ME (!)

hello (!) lama sudah aku tak update blog kan kan kan =( hurm bukan dah bosan dengan blog niy cuma sekarang tengah musim buzy lah.. maklom lah lagi bape hari je nak final..fuhhhh takut gila weyh..tapi pelik lah makin nak FINAL makin hilang segalanya dari otak aku =( OMG (!) tolong lah aku cam mana aku nak jawap kat paper nanti kalau kat kepala otak ni cume ade 10% je..arrrrhhggg (!!!)