I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, 3 April 2012

CINTA MATI =)

cinta mati?? weyh tak payah nak mati sangat lah kan ! hahahahah nak update pasal ape eh?? haaaaaaa kan dah lupa mak aih ! opppssss ha ingt balik dah ! untuk BOYFE aku lah ! cuma nak cakap kenapa aku rasa semua niy dengan dia sedang kan dengan yang lain tak ?? OH MY GOOD ! aku baru 19 tahun masih panjang kehidupan aku lagi kenapa mesti aku dah rasa CINTA MATI dengan dia ! aku takut lah sehh ! takut kehilangan ! heyh kau pulak kalau aku buat hal tu PANDAIPANDAI lah marah aku biar aku benci kau tapi ni tak lagi aku marah lagi kau PUJUK aku ! WTF macam mana aku nak lupa kan kau satu hari nanti if kau tinggal kan aku SENDUK ! kau sedar tak aku under AGE lagi tak layak untuk CINTANCINTON niy tapi kau kenape kau ada DAYA tarikan ?? kau bagi aku makan MCD KANGKANG eh nok?? sampai aku jadi GILA bayang seh ! sumpah kau yang PERTAMA <3 

No comments:

Post a Comment