I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, 13 January 2012

MEROYANGILAVAVI~!!!

minggu niy paling banyak test lah kan..tak rabak otak kau pikir itu ini..tapi paling gila bila exam PAD120..aku belaja itu ini baca itu ini tapi satu hapak pun tak masuk!! aarrggggggghhhhhh!! kenapa ada subject tu dalam course aku..apa nak jadi niy kan kan kan..SHIAL LARH PART 1!!



bile agak nye POLITICAL SCIENCE ni nak senang hah!! bahagia hidup aku kalau die senang..tak lah segila macam kat pic pic kat atas ni kan kan kan!! APA PON TAK BOLEH LAH!!

4 comments:

  1. terboek la pic dik pape pun gud luck keyh...akak da follow awk yaa

    ReplyDelete
  2. hahaha..tq akak..will follow u back =)

    ReplyDelete
  3. gler r ko!bedak sejuk sape ko tibai!hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. roomate aku punye =) hahahaha..gila sudah

      Delete