I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, 8 January 2012

bila tangan sudah gatal =)

Saya tak secantik anda tapi saya juga teringin menjadi secantik anda =) MAKE UP itu ini amik PICHA sane sini EDIT PICHA gitu gini~!
Lastly ini lah hasil nya =)

Saya suka buat cam niy bila dengar cerita serupa shial~!

jika saya mampu untuk ciom awak~! saya akan ciom sebanyak ini =)

mencuba untuk yang terbaik sehh~!

macam nak mintak pelempang kan kan kan =) 

yeah~! senyum tu cer ikhlas sikit :P

picha dah smart tapi baju hampeh jew kan kan kan =)

~by LYSHA TOINK TOINK~



No comments:

Post a Comment