I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, 7 January 2012

semakin bahagia =)

aku dapat surat niy dari ex aku mase aku bagi die LAPTOP aku..sedih seh..jahat kan aku niy sare macam tak layak untuk sesape sahaja..saya mintak maaf sangat sangat sebab buat awak cam tu FIQ =(


Irda Nellissa Kherman,
Sayang. I nak mintak maaf sangat2 kat you if I ada wat salah apa2 kat you. I tahu I ni tidak sempurna seperti lelaki idaman you yang bakal datang bahagiakan hidup you. I Cuma lelaki dayus yang hanya tahu marah tanpa ambil kisah tentang perasaan you. I tahu itu tangisan pertama terhadap I dan I harap yang terakhir. Sayang, if you da tak tahan dengan perangai I, I tak kesah if you nak pergi dari hidup I. Bukan kerana tak cinta tetapi I tahu mungkin itu jalan yang terbaik yang boleh you fikirkan. Maaf kerana terlalu cemburukan you. I tak nak marah you depan2 sebab I tak nak ad benda lain yang jadi sebab tu I tunggu masa balik n text kt fon you saja. Sayang, I tak kisah you baca mesej I kt fon sbb I percayakan you tp lepas you baca, you beranggapan yg I nie gatal dengan mereka. Tidak! Dorang yang antar mesej kt I dan I hanya reply je. I tahu you cemburu n tak salah you nak cemburu kt I sebab you sayang I kan. Tapi percayalah kt hubby you ni. If I curang ng you, I mesti da padam mesej dorang seblum jumpa you. But kenapa I tak buat? Sebab I nak you tahu yang I xcurang ng you. Mesej yg I tersalah antar I 2lis sayang pon I tak padam sebab I xnak you tnya kenapa I 2lis eh silap 2. I tersalah 2lis sayang sebab msa 2 kn I nga text you gtau yg I nak g jogging kan. Sebab 2 larh. Panangnya I merepek kan sayang. I nak you takyah la merajuk ng I sampai mcam 2 sekali sayang. I sayang kat you sangat2 tau. I terharu bila you kata I ni suami you n you xnak orang lain. Terharu larh sebab ad gak yang nk kt I yang gemok ni. Hehehe. You, terimalah I seadanya yang kuat cemburu ni seperti I terima you seadanya ya sayang.
Setitik air matamu terhadapku membuatku resah. Sekali panggialaku tidak disahut membuatku gelisah. Semuanya terubat pabila selebar senyumanmu dilemparkan. Itulah yang menguatkan cinta kita Irda Nelliissa. Setiap detik akan ku teringat senyumanmu yang telah mencuri hatiku. Hati yang kini telah bersatu, tidak mungkin dapat diceraikan dengan hanya titisan air mata dan kebencian.
                   Raja Muhammad Fiqri Raja Aizam <3 Irda Nellissa Kherman
Muaahhhxx sayang <3 syang you ketat2 cam spender you 2… hehehe =D
jahat nye aku sampai mengalirkan air mata kau =(

No comments:

Post a Comment